Rally Estonia teeb koostööd Maksu- ja Tolliametiga - Kommenteeri

Rally Estonia teeb koostööd Maksu- ja Tolliametiga
10.08.2020 18:50

Septembri alguses toimuv Rally Estonia teeb koostööd Maksu- ja Tolliametiga, et Eesti esimese WRC ralli kõik maksuküsimused oleksid lahendatud kiiresti, täpselt ja põhjalikult.

Rally Estonia direktori Urmo Aava sõnul on nii lühikese ajaga niivõrd mastaapse rahvusvahelise suurvõistluse korraldamine mitmes mõttes tõsine väljakutse, mistõttu on väga oluline, et meeskonda kuuluksid oma ala tippspetsialistid ja riigiga koostöö oleks tagatud parimal võimalikul moel.

“Nii nagu ralli on täpne ja tehniline spordiala, nii soovime ka ralli korraldamisel, et selle finantsküsimused oleksid väga korrektsed,” ütles Aava. “Juba viis aastat on Rally Estoniat õigus-  ja maksuküsimustes väga professionaalselt nõustanud advokaadibüroo RASK advokaat ja maksuekspert Villy Lopman, kellele lisaks peame oluliseks teha ka koostööd maksu- ja tolliametiga. Kuna ralli on tänaseks oluliselt kasvanud aitab maksuametiga operatiivne suhtlus veelgi rohkem kindlustada, et Eesti autospordi ja riigi kui meie partneri huvid oleksid parimal moel kaitstud.”

Maksu- ja Tolliameti maksude osakonna juhataja Evelyn Liivamägi ütles, et Maksu- ja Tolliamet hindab väga maksumaksjate tahet oma kohustusi korrektselt täita ning nende õigeagne nõustamine on üks asutuse oluline ülesanne.

Rally Estonia korraldusmeeskond peab riigiga koostööd väga oluliseks, kuivõrd Eestis esmakordne WRC ralli toimub maailmas senini jätkuva koroonakriisi tingimustes ja korraldusreeglid on seetõttu tavalisest kordades rangemad, et tagada kõikide osaliste ja pealtvaatajate ohutus. 

Kultuuriministeerium on juba kokku kutsunud Rally Estonia koroonaviiruse riskide miinimumini viimiseks erikomisjoni, kuhu kuuluvad Päästeameti, Politsei- ja Piirivalveameti, Kaitseväe, Maanteeameti, Riigimetsa Majandamise Keskuse, Terviseameti ja Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse esindajad.

Rally Estonia on esmakordselt Eestis toimuv FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse 4.-6. septembril Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel.


Seotud võistlus

Seotud uudised

Seotud videod


Vaata lisaks

Täna, 15. aprillil 2024 on vahelduva pilvisusega sajuta ilm, esineb vihmahooge

Täna, 15. aprillil 2024 on vahelduva pilvisusega sajuta ilm, esineb vihmahooge

Täna, 15. aprillil on Lääne-Eestis on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Ida-Eestis on pilves selgimistega ilm ja vihmasadu taandub Peipsi taha, õhtul on ida pool kohatisi vihmahooge. Puhub loode- ja läänetuul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s, õhtuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on 4..11°C.

Täna, 14. aprillil 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vihma

Täna, 14. aprillil 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vihma

Täna, 14. aprillil on Eestis pilves selgimistega ilm. Vihmasadu levib saartelt üle maa kirde suunas. Puhub lõunakaare tuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 12 m/s, keskpäeva paiku saartelt alates tugevneb edela- ja läänetuul 7-14, puhanguti kuni 20, hilisõhtul saartel ja läänerannikul kuni 23 m/s. Õhutemperatuur on 6..11°C.

Mängi online mänge

Kaardimängud, puzzled, mahjong, võidusõit ja palju muud meelelahutust nii suurtele kui väikestele poistele ja tüdrukutele

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

info@ralliportaal.ee | Ralliportaal.ee 2024

Teine Maailmasõda | Emol | Emol Planet | Tihend | Silver | Sporditurg.ee