Kas online kasiinod võivad ise slotikate RTP-d muuta?

Kas online kasiinod võivad ise slotikate RTP-d muuta?
18.05.2022 15:04

RTP määrad on üldjuhul otsustanud mängu looja, mitte online kasiinod ise. Kuid mängude tootjate poolt võimaldatud erinevad RTP vahemikud muudavad seda olukorda ja online kasiinod saavad nüüd konkreetsete mängude jaoks oma RTP määrasid muuta.

Mängijatele tagasimakse määr (RTP) on https://online-casino.ee/ lehel toodud online kasiinode jaoks oluline näitaja, kuna see mõjutab pikaajalist kasumit ja strateegiat. Kujutame ette olukorda, kus online kasiino tõmbaks oma klientidel nii öelda vaiba alt muutes oma mängude RTP-d mängijate jaoks ebasoodsamaks. Lühiajaliselt võib see olla online kasiino jaoks põhjendatud, kuid pikemas perspektiivis tähendab kindlasti mängijate kaotamist ning seetõttu ka tulust ilma jäämist, mistõttu uued kasiinod seda kindlasti ei tee.

Vaatame lähemalt kasiino operaatorite võimalusi muuta slotimängude RTP-d, et aidata mõista, kas see on lubatud tegevus või mitte ning mil määral saavad online kasiinod oma slotimänge ise kontrollida.

RTP vahemikud

Kui uued online kasiinos mängijad või juhuslikud külastajad on huvitatud ainult jackpoti auhindadest või suurtest väljamaksetest, siis regulaarsed kliendid on palju rohkem huvitatud slotika RTP-st. Kõrgemate summadega slotimängude mängijad otsivad pikaajaliselt suuremat väljamakset, mis tähendab, et nende peamine tähelepanu enne mängima asumist on just nimelt pööratud iga konkreetse slotika RTP suurusele.

See teave on pikaajalist väljamakset otsivatele mängijatele ülioluline. Lisaks pööratakse tähelepanu ka variatsiooni määrale, mis on mängu riski ja tasu protsent, kus kõrgete määrade tulemuseks on väike arv võite suuremate väljamaksetega ja madalad määrad pakuvad palju võite kuid suhteliselt madalate väljamaksetega. Võidu saamise sagedus on samuti oluline ja see on võitude protsent, mille rullikute teatud arvu kordi keerutades võib keskmiselt saada.

RTP ja muu olulise matemaatilise statistika abil suudavad mängijad täpselt määrata slotimängu, kus neil on online kasiino vastu parim võimalus. See võimaldab kogenud mängijatel vältida kasiinos neid mänge või mänguautomaate, mille eesmärk on teenida klientide keerutustelt ja panustelt võimalikult palju raha.

Kas online kasiinode operaatorid võivad oma mängude RTP-d ise muuta?

Mõned operaatorid saavad muuta oma online slotikate RTP-d. See hõlmab nii mänguautomaate maapealsete kasiinode puhul kui ka online kasiinode tarkvara hasartmängu veebilehtedel. Füüsilistel mänguautomaatidel on kiibid, mis võimaldavad operaatoritel määrata mängu RTP-d. Kiibi reguleerimine võib muuta mänguautomaadi väljamakset, et see vastaks operaatori määratud RTP-le. See kiip vastutab mängu juhuslike arvude generaatori (RNG) algoritmi eest, mis määrab, kas mängija võidab või kaotab oma keerutuse.

Online kasiino operaatorid saavad RTP-d muuta ainult siis, kui neil on selleks võimalus, mille on slotimängu arendaja mängu sisse ehitanud. Operaatorid ei ole kohustatud näitama oma online kasiino slotikate või muude mängude RTP-d, kuid paljud online kasiinod seda läbipaistvuse suurendamiseks siiski teevad. Litsentsiga online kasiinod peavad seaduse järgi olema oma tegevuses läbipaistvad ja lähtuma mängude aususe põhimõtetest. Kui operaatoril on mõni mäng erineva RTP-ga, kui tema veebilehel reklaamitakse, satuvad nad tõenäoliselt mängude aususe üle järelevalvet pidavate asutuste tähelepanu alla.

Millised riskid on online slotikate RTP muutmisel?

Peamine risk on see, et operaatoritel on oht kaotada oma kliente, kui nad muudavad slotika RTP-d, et vähendada mängija võimalusi. Suure tõenäosusega püsimängijad, kes moodustavad olulise osa online kasiino tuludest, mängivad vähem online hasartmängu lehtedel kui nad saavad teada, et see veebileht muudab slotikate RTP-d mängijate jaoks ebasoodsamaks.

Seotud uudised

Seotud uudised puuduvad

Seotud videod

Seotud videod puuduvad

Vaata lisaks

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta. Puhub kagu- ja idatuul 4-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 8..14, rannikul kohati kuni 5°C.

Puugirihm kassile

Puugirihm kassile

Kui vanasti ei kardetud üldse puuke, siis viimastel aastatel on üha enam räägitud nii borrelioosist kui ka entsefaliidist ning nendega kaasnevatest tagajärgedest. Puugid võivad liikvel olla juba varakevadel (kui pole väga külm talv olnud), mistõttu me ei pruugi isegi veel aimata, et ilma soojenemisel üle 7 kraadi, võib looduses juba massiliselt puuke leiduda.

Mängi online mänge

Kaardimängud, puzzled, mahjong, võidusõit ja palju muud meelelahutust nii suurtele kui väikestele poistele ja tüdrukutele

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

info@ralliportaal.ee | Ralliportaal.ee 2024

Teine Maailmasõda | Emol | Emol Planet | Tihend | Silver | Sporditurg.ee